Propun /plate Numar la masina
2 participanți
Pagina 1 din 1
Propun /plate Numar la masina
Propun la politia rutiera inauntru in departament sa se faca un (i) dinacela galben, cu comanda /plate aceasta comanda sa fie pentru
inmatricularea masini (personalizarea placi de la masina nu numar dinacela cu albastru) numar direct pe placa acest numar sa fie de
ex:LS-01-FLY Eu cred ca este frumos si este RP votati PRO (daca sunteti de acord) sau CONTRA (daca nu sunteti de acord).
Respect ..::Zappy::..
inmatricularea masini (personalizarea placi de la masina nu numar dinacela cu albastru) numar direct pe placa acest numar sa fie de
ex:LS-01-FLY Eu cred ca este frumos si este RP votati PRO (daca sunteti de acord) sau CONTRA (daca nu sunteti de acord).
Drake_Green- Mesaje : 25
Data de înscriere : 12/03/2011
Re: Propun /plate Numar la masina
Acceptat deoarece deja imi propusesem acest lucru! Pana in data de 13.03.2011 este gata!Drake_Green a scris:Propun la politia rutiera inauntru in departament sa se faca un (i) dinacela galben, cu comanda /plate aceasta comanda sa fie pentru
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum